De Bethlehemkerk

Heel de BK bakt

Geschreven door webredactie. Gepost in Bazaar.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober is er weer Bazaar in de Bethlehemkerk.

Na het succes van 2016 staan we ook dit jaar weer met onze kraam ‘Heel de BK bakt’ in de hal van de kerk. De kraam waar de lekkerste, zelfgebakken taarten, koeken, gebakjes, scones en koekjeSamen sterks worden verkocht.  Want… zelfgemaakt is het lekkerst!

Ook dit jaar zijn we weer afhankelijk van u, dus doen we een beroep op uw bakkunsten.

Wilt u wat lekkers bakken, zodat wij dit kunnen verkopen? Let dan op de inschrijfformulieren in de kerk (vanaf september) of geef u op via onderstaand e-mailadres.

De zelfgemaakte jams vielen erg in de smaak. Ook deze willen we weer gaan verkopen. En omdat het fruitseizoen net begonnen is, kunnen we daar nu al mee beginnen. Heeft u fruit en wilt u dit sponsoren? Wij zijn er heel blij mee. Maakt u zelf jam en wilt u wat doneren? Ook dat kan. U kunt zich aanmelden via mlodder1@hotmail.com   

Wij rekenen op uw steun!

Bazaar in de Palm op 5 & 6 oktober 2018

Geschreven door Rokus Veth. Gepost in Bazaar.

Ja mensen dit is een stukje voor iedereen en we raden u aan om wat data te noteren in uw agenda. Het is nog wel wat vroeg maar de tijd gaat snel en voor je het weet is het weer oktober.

imagesOp 5 en 6 oktober is er dan namelijk weer de tweejaarlijkse bazaar in de Palm. We houden u natuurlijk over van alles en nog wat op de hoogte maar voor nu even wat algemene gegevens. Nieuw dit jaar is de verkoop van tweede hands kleding. Gooi deze dus niet weg maar repareer waar nodig en leg het vast gewassen voor ons apart. Naast kleding nemen we ook graag “rommel” van u over waar u op bent uitgekeken of niet meer gebruikt. Helaas voor u zijn we niet geïnteresseerd in meubels en bloempotten. We gaan er van uit dat wat u ook komt brengen schoon, werkend en compleet is.

Bazaar Inleverdata 2018

Geschreven door Rokus Veth. Gepost in Bazaar Inleverdata 2018.

De inleverdata zijn

dagdatumlocatie
maandag 4 juni Bethlehemkerk, De Palm
maandag 2 juli Bethlehemkerk, De Palm
maandag 3 sept Bethlehemkerk, De Palm
maandag 1 okt Bethlehemkerk, De Palm
dinsdag 2 okt Bethlehemkerk, De Palm
woensdag 3 okt Bethlehemkerk, De Palm
donderdag 4 okt Bethlehemkerk, De Palm

etiketten spaarzegels

Spaarzegels (Stoepje. Douw egberts. Vlot, de Vershal en van landwinkel de Heerlijkheid)  in de hal van de kerk.

Bij schrijven op de BK Bazaar-Piggykaart van landwinkel de Heerlijkheid ini de landwinkel