Agenda van de Jeugd

sportavond 7 okt 2017

Gepost in De Jeugd Nieuws.

 InterkerkelijBanner sportavond 2015k jeugdwerk Papendrecht organiseeert op 7 oktober een sportavond voor jongeren van 12 tot 20 jaar.

De avond is van 20:00 - 22:00 uur in de sporthal de Willem.

Op gegeven via faceboek@jeugdwerkppd of scan

 sportavond opgegeven 710

BK-kids weer van start

Gepost in De Jeugd Nieuws.

De BK-Kids weer van start!

Ds. Piet van Die gaf zondag 10 september op symbolische wijze, door middel van de scheidsrechtersfluit, het startsein voor het jeugdwerk. Dat betekent dat de BK-Kids ook weer van start zijn gegaan. Op de Startzondag waren de Kids al te bewonderen in de hal van de kerk.

All aboard the gospel train

Gepost in De Jeugd Nieuws.

Elke dag horen we het wel voorbijkomen: popmuziek. Zonder dat we ons ervan bewust zijn, heeft dit soms een nauw verband met geloof. In januari heeft Leo Blokhuis al een succesvolle avond gehouden over dit onderwerp. In de ochtenddienst van 15 februari gaan wij verder om popmuziek op een nieuwe manier te ontdekken. Muziek van alle generaties, voor alle generaties. Allen van harte uitgenodigd!

Junior meets Senior

Gepost in De Jeugd Nieuws.

Op 25 januari was er weer een Follow!-activiteit. Dit keer was de activiteit niet alleen voor de jongeren, maar meer voor mensen met een leeftijd die ver buiten de leeftijdscategorie vallen. We zijn namelijk met zeven jongeren van Follow! naar woonzorgcentrum De Markt geweest om appelflappen te bakken met de ouderen. Junior meets Senior was het thema.