Blog

Doe mee met Startzondag 10 september 2017

Geschreven door Pieter de Vos. Gepost in Algemeen Nieuws.

Startzondag 2017Evenals voorgaande jaren wordt er na een gecombineerde zondagdienst van zowel de BK en de MK, de Startzondag gehouden. Het thema voor deze dag is vanuit de PKN gekozen: “Kerkproeverij, een open huis “. Ook dit jaar willen we vragen aan alle kerkelijke geledingen, dus zowel jeugd als ouderen, om je aanwezigheid te tonen,  met wat er zoal op uw/jullie “club” gedaan wordt. Om hier iets concreets van te laten zien, kunt u / kunnen jullie zelf een stand / tafel inrichten waarop diverse zaken verzameld zijn, waarmee u werkt. Leerboekjes, zangbundels, foto’s, creativiteit, etc. Gezien het thema, mogelijk iets laten proeven!

U kunt op de site van de  www.protestansekerk.nl/startzondag  de nodige informatie vinden om de Startzondag in te vullen. Wij schrijven dit stukje nu al, zodat u beslagen ten ijs kunt  komen op de komende Startzondag. U kunt  nu nog, uw leden, voor de grote vakantie inspireren en afspraken maken! 
Hierbij ook de vraag, om assistentie voor onze 2-koppige commissie “voorbereiding startzondag.” Het zou fijn zijn wanneer er  één persoon uit de Bethlehemkerk en één persoon uit De Morgnester zich bij ons zouden aansluiten om gezamenlijk een goede Startzondag in elkaar te zetten. Wij verwachten uw reactie graag op korte termijn, dus heeft u nog ideeën …
Bel of mail met Arie Prins (MK) op 078 6154779 - prinszwaan@hetnet.nl of Onno Hooglander (BK) op 06-24560385 - onno@hooglander.eu.
Probeer nu nog wat voor te bereiden met u groepsleden zodat er mooi geheel ontstaat voor een geweldige Startzondag 2017.
De commissie