Blog

Taizéreis 2014

Geschreven door Lisanne Andeweg. Gepost in Follow!.

Taizéreis 2014

Voor als het je nog ontgaan is: er komt een reis naar Taizé aan!

Taizé is een kloostergemeenschap in Frankrijk waar het gehele jaar door jongeren vanuit de hele wereld bij elkaar komen om te zingen, te bidden en te geloven. Driemaal per dag is er een viering in de kerk met tussendoor afwisseling van workshops en gespreksgroepen.

Het is een kloostergemeenschap, maar je verblijft niet in een klooster, maar in tenten op een groot grasveld. Kortom, een leuke combinatie van je geloof op een andere manier beleven en de sfeer van het kamperen.

Met Hemelvaart willen we vanuit beide gemeenten met jongeren tussen de 18 en 30 jaar naar Taizé in Frankrijk gaan. Het vertrek zal zijn op woensdag 28 mei of donderdag 29 mei en we zullen op zondag 1 juni weer huiswaarts gaan. Heb jij je nog niet opgegeven, maar wil je wel mee? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De uiterlijke inschrijfdatum voor deze reis is 30 april.

Voor degene die zich aangemeld hebben zal er op zondag 4 mei om 11:30 een bijeenkomst zijn in de Morgenster. Een moment van ontmoetingen van je reisgenoten en doorspreken van praktische informatie.

Groeten,

Marjolein en Lisanne

follow@pknpapendrecht.nl