Diensten vanaf 2 augustus

Vanaf zondag 2 augustus is het weer mogelijk om onder het ‘nieuwe normaal' - dus in klein gezelschap - kerkdiensten bij te wonen.
Rekening houdend met de anderhalvemeterregel kunnen maximaal 70 personen in onze kerkzaal plaatsnemen.
De kerken zijn verplicht om met een reserveringssysteem te werken, zodat voorafgaande aan de viering duidelijk is wie er komen.

Dat de dienst maar door maximaal 70 personen mag worden bijgewoond betekent ook dat gemeenteleden die zich niet hebben aangemeld de dienst niet kunnen bezoeken. U begrijpt dat dit niet goed voelt, maar wij kunnen niet anders dan handhaven op maximaal 70 voor úw veiligheid en die van uw mede-kerkgangers.

Hoe werkt het reserveringsysteem?
Op de website vindt u op de Home-pagina een knop reserveren.

Hiemee opent zich een (digitaal) aanmeldformulier.
Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor de betreffende dienst.
U kunt op het aanmeldformulier ook aangeven of er iemand met u meekomt (een partner en/of kinderen) en u kunt het formulier voor iemand anders invullen, bijvoorbeeld voor iemand die geen computer heeft of er niet zo handig mee is.
In het formulier zijn de regels/afspraken rondom het bijwonen van de kerkdienst opgenomen. U wordt gevraagd deze goed te lezen en door het zetten van een vinkje te accepteren.
Als u het formulier volledig heeft ingevuld, kunt u het via de verzendknop versturen.

Mochten zich meer dan 70 personen aanmelden, dan wordt met een susyeem bepaald wie de kerkdienst wel/niet mag bijwonen.
U krijgt dan de zaterdag voorafgaande aan de kerkdienst een bericht via de mail of u wel/niet bent toegelaten.
Houdt u zich daar alstublieft aan, dus kom niet naar de kerk als u geen toelating hebt ontvangen.

Voor elke zondag moet u zich apart aanmelden. Als u niet aan de beurt bent in de ene week heeft u een volgende zondag de kans om wél te mogen komen. We kunnen in elk geval als gemeente via de beeldverbinding vanuit De Morgenster met elkaar verbonden blijven.

Zingen doen we voorlopig nog niet. We volgen de ontwikkelingen en komen met nadere informatie wanneer er meer duidelijk is.

Kinderoppas en Kindernevendienst
Er is voorlopig nog geen oppasdienst.
Voor kinderen van groep 1 tot en met 8 organiseert de leiding van de kindernevendienst een eigen bijeenkomst in de grote zaal van de kerk.
De kinderen gaan niet de kerk in, maar via de zijingang direct naar de grote zaal. Na afloop van de kerkdienst halen de ouders hun kinderen daar weer op.
U hoeft uw kind hier voorlopig niet apart voor aan te melden.

Gepubliceerd op: 20-07-2020

Diensten vanaf 2 augustus