Koffie drinken en stilteplek

Leiding:
Datum: woensdag 21 september 2022
Tijd: 10:00 uur
Locatie: De Morgenster
Zaal: Grote zaal
Zet in agenda

Koffie drinken en stilteplek

Sinds enige tijd is het op de woensdagmorgen weer mogelijk om koffie te drinken in de Grote Zaal. Van 10:00 uur tot 11:30 uur kunnen gemeenteleden elkaar onder het genot van koffie of thee elkaar ontmoeten. De gesprekken gaan over alledaagse onderwerpen, maar ook over meer persoonlijke of geloofszaken. Zeker in deze tijd van de nasleep van corona, zijn zorgen om het behoud van de aarde én de oorlog in Oekraïne onderwerpen van gesprek.

Tegelijkertijd kan er ook behoefte zijn aan stilte, om na te denken over die onderwerpen en de nabijheid van God te zoeken. Daarom is die mogelijkheid er nu ook. Tijdens de koffieochtend op woensdag kunt u in de kerkzaal stilte zoeken, een kaarsje aansteken, de bijbel lezen of gebedsintenties opschrijven. Ook de inwoners van Papendrecht en in het bijzonder de buurtgenoten van De Morgenster zijn van harte welkom.

Als u tijdens de woensdagmorgen een handje wilt helpen bij de koffietafel of bezoekers de weg wilt wijzen naar de kerkzaal dan graag even contact met ons opnemen.

Cootje van der Zwaan, 06-38582032
Louis Lodder, 06-12974008