bk intro front 1 250x480

mk intro front 1 250x480

Jeugdkerk Paks seizoen 2017/2018

Geschreven door Super User. Gepost in Jeugdkerk Paks.

Jeugdkerk Paks!

Dit is een Jeugddienst voor en door jongeren vanaf 12 jaar. Elke eerste zondag van de maand om 10 uur hebben wij tegelijk met de normale dienst in de Bethlehemkerk een eigen dienst in de grote zaal van de Palm. Meestal zijn er zo rond de 40 tot 50 jongeren.

We beginnen altijd met het aansteken van de kaars en dan wordt er ook een gedichtje voorgelezen. We zingen met elkaar opwekking. De Paksband is onze eigen band en verzorgt elke maand de muzikale medewerking en begeleid alle nummers die we met elkaar zingen. Elke maand wordt er ook een ‘muziekpraatje’ gehouden, we luisteren dan naar een nummer van meestal een christelijke band en dan wordt er iets over de inhoud en de tekst verteld. Ook luisteren we elke maand naar een spreker, die dan iets vertelt over het onderwerp van die maand. Na de dienst is er tijd om gezellig met elkaar na te praten en wat te drinken.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer over het christelijk geloof te weten komen? Dan moet je vooral een keer naar Jeugdkerk Paks komen, je zult versteld staan hoe leuk een kerkdienst kan zijn!