Blog

Aanschaf nieuw liedboek

Geschreven door Marian Naafs. Gepost in De Morgenster Nieuws.

Er hebben al diverse mensen aan mij gevraagd of ze het nieuwe liedboek kunnen bestellen bij boekhandel Sjaloom. In overleg met de manager van deze christelijke boekwinkel op de Veerpromenade gaan we vanaf 1 september intekenlijsten in de hal van de kerk neerleggen.

U kunt daarop aangeven welke van de vier uitgaven u wenst, er liggen voorbeeldexemplaren bij. Door gezamenlijk te bestellen, krijgen we 15 % korting op de liedboeken. U betaalt dan € 21,25 in plaats van € 25,- voor de gewone editie en € 33,92 in plaats van € 39,90 voor de luxe editie. Natuurlijk kunt u ook de jongerenuitvoering met korting bestellen! Tot 1 januari blijven we de nieuwe liederen op de beamer vertonen, daarna geeft de predikant alleen de nummers op en heeft u het nieuwe liedboek nodig om te kunnen meezingen.

Gelukkig maakte iemand mij erop attent dat de luisteraars naar de kerkradio ook graag een nieuw liedboek willen bestellen, maar dat niet in de kerk op een lijst kunnen zetten.

Daarom: u kunt mij vanaf 1 september opbellen om uw bestelling door te geven en ik zorg dat u een liedboek met korting thuis ontvangt:

Marian Naafs, scriba.