Blog

Bericht van de startzondagcommissie

Geschreven door Webredactie. Gepost in Algemeen Nieuws.

In de vorige Schakel kon u al lezen dat de voorbereidingen voor de startzondag in volle gang zijn. We brengen u na graag op de hoogte van het programma van de startzondag op zondag 8 september. Het thema is dit jaar: ‘Met hart en ziel geloven! Dit thema geeft tevens aansluiting bij het landelijke startzondagthema van de Protestantse Kerk.

In deze Schakel vatten we het programma globaal samen, om u alvast in de stemming te brengen. In de volgende Schakel en op de website zal het gehele programma worden weergegeven. Voor meer informatie vooraf kunt terecht op onderstaande e-mailadressen of telefoonnummers.

Kinderprogramma
Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar is er een apart programma.

Zij kunnen tijdens het koffiedrinken met hun eigen programma verder. Het zou leuk zijn wanneer de tieners ons bij deze kinderactiviteiten zouden willen helpen. Wil je helpen of wil je eerst meer informatie, stuur dan even een e-mail naar Ciska Nederlof. Geef je op!

Verder wordt alvast uw toezegging gevraagd in verband met uw ‘bak-activiteiten’ voor lekkers bij de koffie. Bij voorbaat bedankt. Voor meer informatie de volgende telefoonnummers en e-mailadressen:

Arie Prins, tel 6154779
prinszwaan@hetnet.nl

Onno Hooglander, tel 06-24560385
onnohooglander@gmail.com

Ciska Nederlof, tel. 6450515
ciska.nederlof@live.nl