Blog

Kerstpakketten voor de minima

Geschreven door Diaconie De Bethlehemkerk. Gepost in Algemeen Nieuws.

Ook dit jaar wil de diaconie een kerstpakket samenstellen voor mensen met een (heel) kleine beurs. Om dit te realiseren doen wij als diaconie een beroep op uw medewerking. 

We willen u als gemeente hierbij persoonlijk betrekken. We stellen het op prijs wanneer we de kerstpakketten kunnen aanvullen met iets wat u beschikbaar stelt. Wij denken dan aan levensmiddelen die wat langer houdbaar zijn, zoals koffie, thee, hagelslag en pindakaas, maar ook aan zaken als douchegel, tandpasta, zeep en andere toiletartikelen.  Ook is klein (knutsel)speelgoed welkom.

Op de zondagen 18 en 25 november kunt u de artikelen deponeren in de daarvoor bestemde doos in de hal van de kerk. Als diaconie hopen we voldoende boodschappen te ontvangen om hiermee de gezinnen die van een zeer klein inkomen moeten rondkomen, wat verlichting te kunnen geven.

Als diaconie van de Bethlehemkerk hebben wij ongeveer 30 adressen met personen die regelmatig onze (uw) hulp dringend nodig hebben om in hun levensonderhoud te voorzien. 

Bij voorbaat onze hartelijk dank voor uw medewerking.

De diaconie.