Blog

Gospelkoor His Voice 20 jaar

Geschreven door Pieter de Vos. Gepost in Algemeen Nieuws.

His VoiceGospelkoor His Voice viert haar 20 jarig bestaan met een jubileumconcert op zaterdag 5 november in de Bethlehemkerk in Papendrecht. Onder muzikale leiding van dirigent Jaco Mulder en met medewerking van een band én tienerkoor Amazing Teens & Voices zal His Voice een afwisselend programma verzorgen voor alle leeftijden. Ook World Vision,een christelijke organisatie die kinderen sponsort in ontwikkelingslanden, is vertegenwoordigd op deze avond. Kernwoorden voor deze avond zijn “His Voice, His Vision en World Vision: 20 Jaar Zijn stem vertolken en Zijn Visie verwoorden, Wereldwijd"!

His Voice repeteert iedere maandagavond in de Ontmoetingskerk te Alblasserdam van 20.00 tot 22.00 uur. Natuurlijk wordt er serieus gereperteerd, maar gezelligheid, saamhorigheid en betrokkenheid is wel kenmerkend voor het koor. Op maandag 14 november is er een open repetitieavond. Een mooie gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met het koor. Nu staat alles in het teken van het jubileumconcert en His Voice hoopt dat veel mensen dit jubileum met hen willen meevieren.
De toegangskaarten voor het jubileumconcert kosten € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen t/m 12 jaar, beiden inclusief consumptie. Reserveren is mogelijk via email op concerthisvoice@gmail.com. Aanvang van het concert is om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom!