Blog

Bazaar in de Palm op 5 & 6 oktober 2018

Geschreven door Rokus Veth. Gepost in Bazaar.

Ja mensen dit is een stukje voor iedereen en we raden u aan om wat data te noteren in uw agenda. Het is nog wel wat vroeg maar de tijd gaat snel en voor je het weet is het weer oktober.

imagesOp 5 en 6 oktober is er dan namelijk weer de tweejaarlijkse bazaar in de Palm. We houden u natuurlijk over van alles en nog wat op de hoogte maar voor nu even wat algemene gegevens. Nieuw dit jaar is de verkoop van tweede hands kleding. Gooi deze dus niet weg maar repareer waar nodig en leg het vast gewassen voor ons apart. Naast kleding nemen we ook graag “rommel” van u over waar u op bent uitgekeken of niet meer gebruikt. Helaas voor u zijn we niet geïnteresseerd in meubels en bloempotten. We gaan er van uit dat wat u ook komt brengen schoon, werkend en compleet is.

 

De inleverdata zijn maandag 4 juni, 2 juli, 3 september van 18.00 tot 20.00 uur en dagelijks in week 40 bij de Palm. Het enige wat u nu al kunt inleveren in de daarvoor gereedstaande pot in de hal van de kerk zijn de diverse bonnen en punten van spaaracties van bijv. bakker Vlot, bakkerij ‘t Stoepje, Douwe Egberts, de Vershal en van landwinkel de Heerlijkheid. Bij de landwinkel kunt u overigens uw gespaarde punten direct bij laten schrijven op de BK Bazaar-Piggykaart die daarvoor in de winkel ligt. Ook dit jaar is er weer een loterij met ongetwijfeld mooie prijzen. Wilt u kans maken op een prijs dan is het natuurlijk wel nodig om zoveel mogelijk loten te kopen. Ze moeten nog gedrukt worden maar zo gauw ze er zijn weten we u te vinden. Natuurlijk verkopen we losse loten maar om het voor u (en voor ons) gemakkelijker te maken verkopen we het liefst hele boekjes met 20 loten voor €25,- . Vindt u dit teveel voor uzelf dan kunt u natuurlijk ook loten doorverkopen. We raden u verder aan om eens op de facebook pagina van de Bethlehemkerk te kijken, de nieuwsbrief en ook de Schakel te lezen om op de hoogte te blijven van wat er zoals gebeurt in uw kerk om deze draaiende te houden. Heeft u vragen en of opmerkingen dan kunt u die kwijt via e-mail: bazaarbethlehemkerk@gmail.com

Wij als bazaarcommissie hebben er weer zin in en we gaan u allemaal enthousiasmeren. Het is namelijk wel voor uw kerk.