Bibliodrama

Leiding: Johan Duijster, Birke Rapp en Mariëlle Stolker
Datum: woensdag 21 april 2021
Tijd: 20:00 uur
Locatie: De Morgenster
Zet in agenda

Bibliodrama heeft inmiddels een vaste plek verworven in het programma van Vorming en Toerusting.
Voor het seizoen van 20/ 21 staan weer zes avonden gereserveerd*. Ditmaal twee in het najaar (’20) en vier in het voorjaar (‘21).
Het jaarthema van de PKN is ‘het goede leven’. In het spoor van dat thema hebben we gekozen voor 'Beleef het goede leven' als thema voor Bibliodrama. Want dat is wat we doen. We be-leven ons geloof dat draait om het goede leven. We stappen weer in, in de verhalen van de Bijbel. We mogen het ons ‘eigen' maken, door het Verhaal van God met mensen - dat is toch het goede leven - zoals we dat in tal van verhalen lezen in de Bijbel, samen met elkaar te spelen. Daar zijn verschillende manieren voor. Voor de eerste avond hebben we een wat afwijkend programma, mits het past binnen de maatregelen die passen bij het onder controle houden van de pandemie. Er staan voor enkele avonden al verhalen gepland. Maar er is ook weer volop ruimte voor ieders eigen inbreng en ideeën. Welk verhaal vind jij mooi? Welk verhaal zou je graag eens willen spelen? De inventarisatie daarvan doen we meteen de eerste avond.

Leiding: Johan Duijster, Birke Rapp en Mariëlle Stolker
Datum: woensdag  21 april
Plaats: De Morgenster
Tijd: 20.00 – 22.00 uur

  
Graag van tevoren opgeven bij ds. Birke Rapp / 06-22647589

* Afhankelijk van de situatie en de regelgeving rond het corona-virus kan besloten worden om een aantal avonden te schrappen.