Corona update: versoepelingen

 
De kerkenraad volgt voortdurend de ontwikkelingen rond het coronavirus en de voorschriften en adviezen daaromtrent die door de overheid en ook door de landelijke PKN worden gegeven. We hebben daarbij ook voortdurend contact met onze zustergemeente De Morgenster. 
Voor kerkgebouwen met meer dan 300 reguliere zitplaatsen kan een maximum van 15% van dit aantal zitplaatsen worden aangehouden. Voor onze gemeente betekent dit dat we kunnen opschalen naar95 bezoekers, exclusief medewerkers
 
Zingen op praatniveau
Er is een begin van samenzang mogelijk. Het betekent: zingen op ingetogen wijze, waarbij een persoon het zangvolume niet laat uitstijgen boven de geluidssterkte van normaal spreken. Tevens geldt daarbij het advies om niet meer dan twee coupletten op dergelijke wijze te laten zingen en dan bij voorkeur aan het einde van de dienst. 
 
Kinderopas en kindernevendienst: 
Voor kinderen/ jongeren tot 18 jaar gelden geen beperkende maatregelen meer. Dit betekent dat wij de kinderoppas en de kindernevendienst weer willen opstarten. Afhankelijk van beschikbare leiding willen we hier z.s.m. mee beginnen. Zonder tegenbericht  kunt u ervan uitgaan dat we zondag 6 juni a.s. weer oppas en nevendienst organiseren. 
 
N.B.: Bij alle versoepelingen gelden nog altijd de basisregels, (o.a. het dragen van mondkapjes, de anderhalve meter afstand en het reinigen van de handen). 
 
Aanmelden voor een kerkdienst via de pagina reserveren.
 

Gepubliceerd op: 03-06-2021

Corona update: versoepelingen