Dit zijn wij


De gemeente van de Bethlehemkerk wil een verbindende geloofsgemeenschap zijn. Voor ons zijn vanuit Gods Woord loven en dienen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet iedereen beleeft het geloof op dezelfde manier. We hebben oog voor die verschillen in geloofsbeleving binnen onze gemeente. De manier waarop we dat verkondigen en in de praktijk brengen is verwoord in het Beleidsplan 2019 – 2023.

                                                  Voor meer informatie klik op een van de tegels.

Beleidsplan 2019-2023 Fotoboek De schakel Missie
Pods,Vlog,Blogs predikanten Vertrouwenspersoon Ons kerkgebouw Organisatie
Het orgel Plaatselijke regeling Geschiedenis Werkgroepen

Onze voorganger en kerkelijk werker


Vacature voor predikant.

zie pagina beroepsingswerk

Als nieuwe kerkelijk werker in uw gemeente wil ik mij graag aan u voorstellen.
Mijn naam is Ley Bodden en 54 jaar geleden ben ik geboren in Maastricht. Van huis uit ben ik opgevoed binnen de rooms-katholieke traditie en daarbinnen ook als priester werkzaam geweest. Later ben ik belijdend lid geworden van de PKN. Samen met mijn vrouw, die afkomstig is uit de Alblasserwaard, woon ik in Nieuw-Lekkerland. Wij hebben vier kinderen en twee kleinkinderen.
De afgelopen jaren ben ik naast mijn baan, als ontwerper en tekenaar van elektrotechnische installaties, ook werkzaam geweest als kerkelijk werker en geestelijk verzorger.

U hebt misschien al gelezen of gehoord dat mijn motivatiebrief begon met de woorden: “Mensen zijn mijn passie”. Het is mijn hartstocht om met mensen op weg te gaan op hun levensweg. Zeker wanneer ik ze daarbij begeleiding en pastorale zorg mag geven, met zorg voor hun levensverhaal.
Zo hoop en bid ik dat uw gemeente ook mijn gemeente mag worden, zodat wij samen op weg kunnen gaan en zo bij kunnen dragen aan de opbouw van de toekomst van de kerk. Zodat de kerk niet slechts een gebouw is, maar een huiskamer mag zijn waar wij als kerkelijke familie ons thuis en geborgen mogen weten. Delend in de liefde voor God en de liefde voor onze naaste.

Ik hoop u spoedig te ontmoeten en in een persoonlijk gesprek kennis met u te maken. Hebt u daar behoefte aan schroom niet en neem gerust contact met mij op.

Ley Bodden, ​​​​​l.bodden@pknpapendrecht.nl

tel.: 06- 22842966

De Bethlehemkerk is gevestigd aan de Van der Palmstraat 1 in Papendrecht. De kerkdiensten op zondagmorgen beginnen om 10.00 uur, behalve op kerstmorgen en op paasmorgen (10.30 uur).
 

Onze koster is Hans van Blijderveen, tel. (078) 6151837. Zijn e-mailadres: koster_bk@pknpapendrecht.nl.
Hulpkoster is Aart van Herpen, tel. (078) 6159944.