Wie gaat er mee naar de GroeneKerkendag 2019?

Op zaterdag 5 oktober wordt het evenement 'Groen Geloven' gehouden in het Dominicanenklooster in Zwolle. Dit evenement biedt een nieuw perspectief op de aarde als Gods Schepping.
Een aantal leden van de werkgroep Duurzaamheid gaat erheen om inspiratie op te doen. Alle kaarten zijn inmiddels verkocht, maar wij hebben vijf extra kaarten weten te bemachtigen. Kosten bedragen € 21,50 per persoon; we gaan waarschijnlijk met de trein.

Wie gaat er met ons mee?
Luister naar prikkelende speeches, maak tijdens de proeverij kennis met duurzame initiatieven uit de praktijk en ontmoet mensen die op zoek zijn naar een levensstijl die recht doet aan mens en natuur.
Ontdek tijdens 'Groen Geloven' welke stappen u kunt zetten om thuis, in de kerk en in uw omgeving het verschil te maken.

De GroeneKerkendag biedt ook dit jaar een afwisselend programma. In de ochtend kunt u luisteren naar inspirerende speeches van o.a. Reinier van der Berg over klimaatverandering en Trees van Montfoort over wat de Bijbel zegt over ecologische gerechtigheid. Tussendoor worden voorbeelden gedeeld van groene acties en wordt er creatief aan de slag gegaan met de ontvangen inspiratie.

Vanaf het station Zwolle is het Dominicanenklooster goed bereikbaar.

Meer informatie op www.groenekerken.nl/groengeloven.

Heeft u intresse? Geef u op bij Theo de Lange.

De werkgroep Duurzaamheid.

 

Gepubliceerd op: 05-09-2019

Wie gaat er mee naar de GroeneKerkendag 2019?