Samen Sterk: Running Dinner

RunningDinner - 17 september 2022 - inschrijven kan nog steeds

SamenSterk Bethlehemkerk organiseert op zaterdag 17 september 2022 een RunningDinner. De inschrijving om daaraan deel te nemen is nog steeds mogelijk. Wij kunnen putten uit enthousiaste ervaringen die bij de eerdere versie van het RunningDinner zijn opgedaan.
RunningDinner is een ontzettend leuke manier om elkaar op een andere manier te leren kennen. Maar ook om ongedwongen met elkaar te eten. Iedereen kan meedoen. Er hoeft niet hard gerend te worden; gewoon lopend, met de fiets of met de auto mag ook. In ieder geval eten wij bij elkaar thuis. Op 3 verschillende locaties een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. Drie gangen met wisselende tafelgasten, 6 mensen in totaal. Dus de verschillende Dinner-gangen hoeven op slechts 6 mensen te worden afgestemd.kunnen.
Via de website van de kerk kan je de aanmelding doen. Wij van SamenSterk vinden dat ontzettend leuk en nodigen je daar van harte voor uit. Het kan nog, er is plaats voor velen. Zie de pagina van Samensterk, RunningDinner.
Een eerdere versie van het RunningDinner vond plaats voordat het coronavirus roet in allerlei activiteiten ging gooien. Aan die versie hebben tal van gemeenteleden deelgenomen. Wij hebben een aantal gemeenteleden naar hun ervaringen gevraagd. Die reacties zijn zonder uitzondering bijzonder enthousiast.
Een greep uit de reacties: leuk om te doen, verrassend, laagdrempelig en ongedwongen nieuwe mensen ontmoeten, elkaar leren kennen gaat gemakkelijker aan de eettafel, heeft waarde voor de toekomst, verbeteren samenhang en saamhorigheid. Het verplaatsen en het wisselen van de eettafel was voor niemand een grote inspanning. Zonder uitzondering doet iedereen weer mee met volgende versie op 17 september.
Er wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid van de eettafel. Voor degenen die niet kunnen traplopen word je gekoppeld aan een setting die gelijkvloers of met een lift bereikbaar is. Ook wordt volledig rekening gehouden met allergieën en diëten.
Heb je nog vragen? Geen enkel bezwaar om daarvoor contact op te nemen met .........
De groeten van de werkgroep SamenSterk, Ellen en Werner, Eva en Jos, Arend en Kees

 

Gepubliceerd op: 31-08-2022

Samen Sterk: Running Dinner