Stamppottenbuffet

Buiten is het donker, regenachtig en koud: tijd voor stamppot met rookworst!

Wij organiseren zaterdag 7 maart een stamppottenbuffet in De Morgenster. Het begint om 18.30 uur en voor het bedrag van € 7,50 mag u zoveel stamppot eten als u wilt. Iedereen - jong en oud - is welkom; neem vooral uw vrienden en familie mee!

Aanmelden kan via israelreis2020mkbk@gmail.com onder vermelding van uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, aantal personen en of u vegetarische stamppot wenst. 

Aanmelden kan tot en met woensdag 4 maart.

Velen onder u weten al dat er komende zomer een groep uit De Morgenster en de Bethlehemkerk een reis maakt naar Palestijnse en Israëlische gebieden, naar veel plaatsen die een belangrijke rol hebben gespeeld in het christelijke geloof. Daarnaast zullen we proberen in gesprek te gaan met palestijnse en joodse mensen. We zullen veel leren over de geschiedenis van het land en de cultuur, maar ook over het hedendaagse conflict. In de komende maanden zullen er naast het buffet nog meer acties worden georganiseerd om een klein deel van onze reis te bekostigen en natuurlijk omdat de acties voor veel binding en gezelligheid zorgen binnen onze kerken!

Kom gezellig stamppot eten en steun onze reis naar Israël!  

Gepubliceerd op: 12-02-2020

Stamppottenbuffet