Gemeenteavond: praat mee over de toekomst!

Leiding:
Datum: donderdag 08 oktober 2020
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Bethlehemkerk
Zaal: Grote zaal
Zet in agenda

Gemeenteavond:  praat mee over de toekomst!

Komt u ook naar de gemeenteavond op donderdag 8 oktober? We praten dan onder meer over de invulling van de vacature die ontstaat na het vertrek van ds. Henk Talsma.
We kijken naar de toekomst. Een toekomstbestendige gemeente, wat houdt dat in? De kerkenraad schetst een beeld van het aantal leden, de financiën, het beheer en de kosten van gebouwen. Wat vindt u daarvan als lid van onze gemeente?

Live stream Sinds de uitbraak van corona kunt u de kerkdiensten ook volgen via de live stream. Deze online diensten zullen blijven. Graag horen we van u wat u van de live stream vindt. Hoe ervaart u deze diensten, wat kan beter? Tot slot wil de kerkenraad nog wat actuele zaken met u bespreken.  Voor alle onderwerpen is een presentatie gemaakt om het gesprek met elkaar makkelijker aan te gaan. Ieder gemeentelid - jong of oud - is van harte welkom. De gemeenteavond begint om 20.00 uur.
 In de kerkzaal
Met het oog op de coronamaatregelen houden we de gemeenteavond in de kerkzaal. Dat is veilig en verantwoord. Om fysiek contact te vermijden, wordt geen koffie geschonken.
Aanmelden (vanwege corona) voor de gemeenteavond is verplicht. Meld u, meld je voor 6 oktober aan per e-mail: scriba_bk@pknpapendrecht.nl