Appostel app

                         Appostel dient uw gemeente

 

Door de SKG bank, een betrouwbare partner van de kerken, is er een app ontwikkelt: de Appostel. Al zo'n 500 kerken maken  gebruik van deze app. Ook de Bethlehemkerk maakt gebruik van de vele mogelijkheden die de apostel app voor de kerkganger aanbiedt..

 

Gebruik

Contactenlijst

Een van de mogelijkheden van de app is het maken van een contactenlijst, een soort digitaal ‘ smoelenboek’. Als u dat wilt, kunt u met uw gegevens plus een foto in deze lijst van de gemeente komen te staan. U krijgt zo letterlijk een gezicht bij een naam. Goed om te weten: alleen gemeenteleden krijgen toegang tot deze contactenlijst. En u heeft dus zelf de mogelijkheid om uw profiel niet toe te voegen aan de contactenlijst.

Actiekerkbalans

Ook voor actie's zoals de jaarlijks terugkerende 'Actie Kerkbalans' is de app een digitale variant. Uiteraard blijft de papieren versie bestaan, maar de digitale variant van de afgelopen 3 jaar zal worden vervangen door de app. Het gaat om een uitermate betrouwbare digitale omgeving waarin u de toezegging doet. Door dat te doen maakt u voor ons het werk eenvoudiger. Fysieke contactmomenten zijn niet aanwezig, waardoor het doorgeven van de toezegging ook nog eens 'coronaproof' is.

 

Overige info

We gaan de komende tijd ook kijken of wij ook andere informatie vanuit de Bethlehemkerk, via deze appostel-app, aan u kunnen toesturen zoals bijvoorbeeld de weekbrief.

Veilig en vertrouwd

Met Appostel hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Alle persoonlijke en financiële informatie die gedeeld wordt binnen de app is alleen te bekijken door de mensen uit uw gemeente. U bepaalt bovendien zelf welke gegevens u wel en niet wilt delen met uw gemeenteleden. Op deze manier behoudt u de controle over uw privacygevoelige informatie, wordt de informatie gebundeld op één overzichtelijke plek en handelt u meteen conform de AVG-wetgeving.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande link. Komt U er niet uit , dan is er een uitleg via een filmpje en is er een handleidig beschikbaar.

 

Klik hier voor aanmelden
Handleiding
Uitleg via filmpje