Kliederkerk Papendrecht

Leiding: ds. Birke Rapp
Datum: zondag 10 oktober 2021
Tijd: 15:00 uur
Locatie: De Morgenster
Zet in agenda

Kliederkerk Papendrecht

Kliederkerk is een ‘programma’ voor en met kinderen, die samen met hun begeleiders een Bijbelverhaal spelenderwijs ontdekken, vieren en tot slot lekker samen eten.
Het Bijbelverhaal ontdekken gebeurt door eerst samen te “kliederen”, d.w.z. door creatief en op verrassende manieren met het Bijbelverhaal bezig te zijn. Hiervoor zijn er overal in en rondom de kerk spelletjes en doe-dingen, die allemaal uitgeprobeerd kunnen worden. Met deze ervaringen gaan wij daarna een korte laagdrempelige viering voor jong en oud doen.
De middag wordt afgesloten door samen te eten. Iedereen kan en mag meedoen van 4-100 jaar.
Na het succes van de Paaswandeling in maart 2021, die corona-proof is georganiseerd, willen wij in het nieuwe seizoen weer twee keer een Kliederkerk in (en rondom) de kerk organiseren:
Na een heerlijke zomer is de herfst een rijke tijd, een tijd om te oogsten. Iets waar je heerlijk mee kunt kliederen en spelen. Daarom heeft de volgende Kliederkerk als thema: Oogstfeest. Het wordt een Kliederkerk met verschillende activiteiten rondom de oogst, een korte viering met een Bijbels oogst-verhaal en natuurlijk het gezamenlijk eten van de “oogst” van deze middag.

Leiding:ds. Birke Rapp
Aanmelden:kliederkerk@pknpapendrecht.nl
Data:10 oktober 2021: Oogstfeest
 In maart 2022 gaan we met de Kliederkerk op reis met Sara en Abraham
Locatie:De Morgenster
(of afhankelijk van Corona: Vondelpark en Bethlehemkerk)
Tijd:15.00-17.00 uur