Kliederkerk Papendrecht

Leiding:
Datum: zondag 12 februari 2023
Tijd: 14:00 uur
Locatie: De Morgenster
Zet in agenda

Kliederkerk Papendrecht

 

Twee keer per jaar organiseren wij in Papendrecht een Kliederkerk. Na twee jaar noodgedwongen een alternatieve Kliederkerk te hebben gedaan, hopen we dat we in september weer een keer een echte Kliederkerk in De Morgenster kunnen houden!

Kliederkerk is een ‘programma’ voor en met kinderen die samen met hun begeleiders een bijbelverhaal spelenderwijs ontdekken, vieren en tot slot lekker samen gaan eten. Het bijbelverhaal ontdekken gebeurt door eerst samen te ‘kliederen’, d.w.z. door creatief en op verrassende manieren, vanuit het leven van alledag, met het bijbelverhaal bezig te zijn.
Hiervoor zijn er overal in de kerk spelletjes en doe-dingen die allemaal uitgeprobeerd kunnen worden. Met deze ervaringen gaan wij daarna een korte laagdrempelige viering voor jong en oud houden. De middag wordt afgesloten door samen te eten.

De Kliederkerk is een kerk waarin het kind centraal staat, maar het is ook bedoeld voor hun papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en alle mensen die nog een beetje kind zijn, kerkelijk of niet.

In september gaan we met het kleurrijke verhaal van Abraham en Sara aan de slag. We bezoeken hen in hun tent in de woestijn en gaan met Abraham en Sara op reis.

Graag van tevoren opgeven.

Data: Zondag 18 september en
zondag12 februari (thema nog niet bekend)
Locatie: De Morgenster
Tijd: 16.00-18.00 uur

 

Aanmelden: kliederkerk@pknpapendrecht.nl