Samensterk zoekt jou !

Sinds 2018 heeft Samen Sterk al heel wat activiteiten georganiseerd. Onze activiteiten zijn met name gericht op leren kennen en verdiepen van de contacten met onze mede gemeenteleden. Het begon allemaal ooit met een ontzettend tof gemeenteweekend in 2018 en van daaruit zijn we gegroeid.  Helaas heeft corona wat roet in het eten gegooid de afgelopen 2 jaar, waardoor het gemeenteweekend van 2020 onder andere niet door kon gaan, maar dat betekent niet dat we stil gezeten hebben.

We hebben inmiddels weer een super leuk en gevarieerd programma in elkaar gezet voor 2022-2023 èn we willen weer een gemeenteweekend gaan organiseren in april 2023. (reserveer maar vast de agenda)

Door verschillende omstandigheden is de commissie door de afgelopen jaren heen behoorlijk uitgedund en dat betekent dat we hard op zoek zijn naar enthousiaste mensen, helpende handjes en aanpakkers die ons kunnen en willen ondersteunen bij het organiseren van de activiteiten én het gemeenteweekend. (alle leeftijden welkom!)

Ben je iemand die het leuk vind om gezellige dingen met elkaar te ondernemen, ben je enigszins organisatorisch handig & vind je het leuk om betrokken te zijn bij de Bethlehemkerk en haar gemeenteleden, aarzel dan niet! SamenSterk is bedoeld voor en door de gemeente, dus ook jij/u!

Aanmelden of aanvullende vragen? Samen.sterk.bethlehemkerk@gmail.com of benader ons even persoonlijk! 

We hopen op jullie hulp!

De SamenSterk commissie,

Jos & Eva Boer
Werner & Ellen Boerman

 

Gepubliceerd op: 12-05-2022

Samensterk zoekt jou !