Zo Vader, zo Zoon

In de kerkdienst op 11 juli neemt de kindernevendienst afscheid van 11 kinderen. We hebben deze dienstgedeeltelijksamen voorbereid. Zo hebben de kinderen liederen aangedragen, waar we rondom hun overstap van de nevendienst naar dedienst voor de gehele gemeente naar zullen luisteren. Ook doet een aantal in de dienst mee d.m.v. een stukje schriftlezing of gebed.Voor de voorbeden hebben ze heel wat intenties aangedragen.Het Bijbelgedeelte is Johannes 5: 19 - 36.Niet een simpel stukje, waarvan je meteen al begrijpt wat het betekent! Het gaat over de vraag waar Jezus zijn autoriteit vandaan heeft. Wie is Hij eigenlijk? En waar haalt Hij dat vandaan?En wat heeft dat voor een effect op ons?Ik vind het heel mooi om op deze manier voor de eerste keer in de Bethlehemkerk voor te mogen gaan en hoop op een fijne, levendige dienst.

Ds. Gerard de Lang.

De kinderen van groep 8 zijn toe aan het volgende hoofdstuk in hun leven. Zowel qua school als in hun kerkelijk leven. Daarom stappen ze deze dienst over van de kindernevendienst naar de jeugdkerk. Ze zullen in deze dienst ook hun bijdrage leveren. We wensen hen veel succes op de middelbare school, en hopen hen na de zomervakantie ook bij de jeugdkerk te ontmoeten.)

De dienst van 11 juli begint om 10:00 uur in de Bethlehemkerk te Papendrecht. Aanmelden kan via de website.
De dienst is via kerkradio en livestream te volgen. klik hier (incl liturgie), website pknpapendrecht.nl of via kerkdienstgemist.nl

Gepubliceerd op: 09-07-2021

Zo Vader, zo Zoon