Protestantse Kerk

De Morgenster app

Deze app mag niet ontbreken op je mobiele telefoon

Vanaf nu is er een app voor alle gemeenteleden van De Morgenster. Een app waarin alles wat er binnen de kerk speelt, gedeeld kan worden. Dus alle activiteiten, agenda’s, vorming&toerusting, gespreksgroepen en alles wat er verder in onze kerk speelt, vind je nu op je telefoon.

Alles wat we belangrijk vinden staat op onze telefoon. De kerk hoort daar ook te zijn. Onlangs hebben alle gemeenteleden van De Morgenster via de mail een oproep gekregen de nieuwe app te installeren.
De app is te downloaden via de App Store en Google Play en heet De Morgenster, of gebruik de QR-code.

 

De belangrijkste functie van de app is dat we als gemeenteleden eenvoudig met elkaar kunnen communiceren, net zo makkelijk als bijvoorbeeld Facebook of WhatsApp. Gemeenschap is belangrijk in onze kerk, de app moet die versterken.

Zoeken naar het huis- of e-mailadres van mede gemeenteleden wordt een stuk eenvoudiger met deze app.

Zo hebben we snel en eenvoudig contact met elkaar.

De Morgenster app is alleen toegankelijk voor onze eigen gemeenteleden. Als lid ben je opgenomen in de ledenadministratie en op basis van je e-mailadres krijg je toegang tot de app. Daarmee is de app een gesloten systeem en dus veilig en privé.

Een bijbelstudiegroep, help je bij de kindernevendienst of ben je ambtsdrager? Dan past de app zich zo aan dat je alle relevante informatie krijgt. Ieder gemeentelid krijgt daarmee een op maat gemaakte app.

Natuurlijk zit de algemene kerkagenda er in, maar de verschillende groepen in onze kerk hebben ook allemaal een eigen agenda. Met de app kun je die koppelen waardoor afspraken maken in de kerk makkelijker wordt dan ooit.