Kliederkerk

Leiding:
Datum: zondag 14 maart 2021
Tijd: 16:00 uur
Locatie: De Morgenster
Zet in agenda

Kliederkerk

Ook al ging de Kliederkerk van 15 maart vanwege Corona niet door: we gaan door met de Kliederkerk. Voorlopig in aangepaste vorm. Coronaproef. Op zondag 1 november willen wij een Kliederkerk Speurtocht door het hart van Papendrecht organiseren met het passende thema: Weggaan en terugkomen – het verhaal van de verloren zoon. Zet het alvast in je agenda, want we gaan er echt een uitdagend Kliederkerk-event van maken. En voor zondag 14 maart 2021 – een jaar naar dato – hebben wij de Kliederkerk op reis met Abraham en Sara weer op het programma staan. Hopelijk kunnen we die dan wel weer in de kerk organiseren.
Kliederkerk is een ‘programma’ voor en met kinderen, die samen met hun begeleiders een Bijbelverhaal spelenderwijs ontdekken, vieren en tot slot lekker samen eten. Het Bijbelverhaal ontdekken gebeurt door eerst samen te “kliederen”, d.w.z. door creatief en op verrassende manieren, vanuit het leven van alledag met het Bijbelverhaal bezig te zijn. Hiervoor zijn er overal in de kerk spelletjes en doe-dingen, die allemaal uitgeprobeerd kunnen worden. Met deze ervaringen gaan wij daarna een korte laagdrempelige viering voor jong en oud doen. De  middag wordt afgesloten door samen te eten.
De Kliederkerk is een kerk waar het kind centraal staat. Maar het is ook bedoeld voor hun papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en alle mensen die nog een beetje kind zijn, kerkelijk of niet. Iedereen kan en mag meedoen van 0-100 jaar. Kijk voor meer informatie op de facebooksite van de Kliederkerk Papendrecht.

Datum:zondag14 maart
Tijd:16-18 uur
Locatie:buiten en hopelijk weer in de Morgenster

 
Graag van tevoren opgeven bij kliederkerk@pknpapendrecht.nl.